Поділитись:

Оренда квартири в Києві: особливості ринку та правила підбору

Середа, 04 жовтня 2023, 11:36
Оренда квартири в Києві: особливості ринку та правила підбору

Ринок житлової нерухомості завжди пропонує велику кількість варіантів на вибір. Особливо це стосується об'єктів у Києві – столиці України, де є високий попит та чималий набір пропозицій. Київ приваблює людей з усієї країни та навіть деяких інших країн світу. Тут спостерігається висока якість життя, а також є перспективи отримання високооплачуваної роботи.

Самостійний пошук квартири може створити певні проблеми. Тому якщо потрібна квартира оренда Київ, тоді агентство нерухомості T.H.E.Capital стане чудовим помічником у цій витівці. У розпорядженні ріелторів є величезна інформаційна база з об'єктами різного типу та у різних районах Києва. За лічені хвилини буде здійснено підбір та оцінку об'єкта.

Різновиди житла

Ключовим критерієм практично завжди є різновид житла. Якщо вже й обрана квартира, то тут можна вибирати щось одне з двох варіантів:

  1. Вторинне житло. Багатоповерхові будинки, збудовані кілька десятків років тому. Непоганий варіант, особливо якщо хочеться жити у центрі міста чи історичних районах;
  2. Новобудови. Переважний для більшості варіант, адже ремонт та планування сучасні, автономне опалення, наявність терас і навіть квартир у двох рівнях.

Іноді ключовим параметром стане інфраструктура району. Це особливо актуально для тих, хто працює вдома, тому в районі розташування квартири мають бути магазини, аптеки, спортивні зали, поліклініка та інші об'єкти соціальної та розважальної сфери.

Оскільки підбір житла – це складна процедура, то досвідчені ріелтори на основі запитів клієнтів заздалегідь позбавлять їх необхідності розглядати сумнівні або невідповідні рішення. Агентство нерухомості забезпечить економію часу та сил.

Формування ціни на оренду

Вартість оренди залежить від великої кількості факторів та їх потрібно врахувати, щоб зайвий раз не переплачувати за те, чого не потрібно:

  1. Розташування. Історичні та центральні райони завжди будуть дорожчими. Віддаленість від центру гарантуватиме зниження ціни;
  2. Ремонт. Дизайнерський ремонт набагато дорожчий, але багато хто може обійтися і скромними варіантами, що додатково здешевить вартість;
  3. Меблі та техніка. Набір цих компонентів може суттєво збільшити вартість, зате постояльці отримують готову квартиру для комфортного життя;
  4. Площа. Логічно, що чим більша площа, тим вища вартість. Наявність тераси, балкона, гардеробної та інших приміщень збільшують вартість, але не завжди вони потрібні.

Бажано всі моменти оренди обговорити із власником об'єкта, а також зафіксувати умови та обов'язки разом із ціною у договорі. Завдяки цьому можна у майбутньому вирішувати спірні питання та виключити підвищення ціни. Найчастіше окремо йде оплата за комунальні послуги.

За наявності тварин потрібно попереджати власників, щоби не виникало проблем. Також потрібно визначити термін оренди, адже за тривалого терміну деякі орендодавці можуть запропонувати додаткову знижку та більш вигідні умови.

Допомога від агентства T.H.E.Capital

Усі ріелтори агентства нерухомості юридично підковані, вони досконально знають ринок та його особливості, відповідно нададуть професійну допомогу з питань оренди квартири у Києві. В наявності є база об'єктів, тому в багатьох випадках вдасться знайти відповідний варіант за лічені години. Повноцінний супровід клієнта з усіх питань дозволить йому забути про всі проблеми та неприємності.

Між агентством та клієнтом обов'язково укладається договір, де зазначені обов'язки сторін та вимоги до них. Формат розрахунку також обумовлюється в індивідуальному порядку.

Надрукувати
мітки:
коментарів