Поділитись:

Була «під шафе»: на Горохівщині матір підозрюють у жорстокому побитті 4-річної дитини (відео)

Вівторок, 03 жовтня 2023, 09:57
Була «під шафе»: на Горохівщині матір підозрюють у жорстокому побитті 4-річної дитини (відео)

На Горохівщині, у селі Красів, правоохоронці розслідують інцидент з побиттям 4-річної дитини.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Одна з версій поліції – мати завдала ударів палицею донці, тому ту й госпіталізували. Після того, як малеча потрапила у лікарню у неї, за попередньою інформацією, виявили ще й отруєння.

«Нібито мати побила палицею малолітню дитину. Мама перебувала у стані алкогольного сп'яніння, результати освідування показали понад два проміле алкоголю у крові. Дитину госпіталізували. ЗА цим фактом розпочато кримінальне провадження», – каже Олег Плазовський, головний спеціаліст з комунікації ГУНП на Волині.

Правоохоронці також додають, що проведуть дитині судово-медичну експертизу, щоб визначити ступінь травм. Староста села, у якому мешкає сім'я, зазначає, що у матері проблем з алкоголем немає, у неї п'ятеро дітей і вона одинока мама. Про побиття у сільраді не чули, але щодо отруєння мають припущення.

«Зараз збирається комісія і будемо бачити результат того, що сталося. Скоріш за все дитина отруїлась ягодами бузини. За удар я не чула, думаю, то чиясь видумка. Просто дитина лежала і хтось сказав, що її вдарили. Можу бути, що вона наїлась ягід і просто лягла й спала, бо стало недобре», – розповідає староста Тетяна Панасюк.

Жінка каже, що вони з представниками райради ще місяць тому навідувались до сім'ї. Під час огляду вони не знайшли ніяких проблем і усе, за словами старости, було добре.

Поліція ще поки розслідує цю справу та з'ясовує усі обставини, тому деталі обіцяють розповісти згодом.

Нагадаємо: заступника начальника одного з відділів Самбірського районного військкомату та військовослужбовця-водія цього відділу затримали за побиття чоловіка та незаконного утримання його у приміщенні військкомату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024