Поділитись:

Суд по Насірову перенесли і просять заставу в 2 мільярди гривень

Неділя, 05 березня 2017, 09:49

Суд з обрання запобіжного заходу главі ДФС Роману Насірову перенесено на 10:00 5 березня.

Таке рішення було прийнято Солом'янським судом Києва за клопотанням адвокатів Насірова. Інформує Економічна правда

Разом з тим, раніше сторона обвинувачення заявила, що лікарі, які обстежували главу ДФС під час засідання, не надали висновків про необхідність його термінової госпіталізації. Прокурори виступали проти перенесення засідання.

Також стало відомо, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) просить для затриманого голови ДФС Романа Насірова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою або заставу 2 млрд гривень. Про це в Twiter написав народний депутат Мустафа Найєм

"САП просить для Насирова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою або заставу 2 млрд гривень (найбільший в історії кримінального процесу України)", - написав нардеп.

Насірова після судового засідання щодо обрання йому запобіжного заходу повезли до лікарні "Феофанія".

"Незалежні лікарі рекомендували госпіталізацію. Направили до тієї установи, звідки його й забрали сьогодні", - повідомив один з адвокатів Насірова Олександр Лисак у коментарі журналістам після засідання.

"Завтра лікарі будуть його або віддавати, або не віддавати до суду", - зазначив також Лисак.

Він відмовився розголошувати подробиці стану здоров'я підзахисного, а також те, чи був у нього інфаркт.

Разом з тим, представник сторони обвинувачення у коментарі журналістам повідомив, що 72 години з моменту вручення підозри Насірову, протягом яких має бути обрано запобіжний захід, спливають о 23:00 неділі.

Надрукувати
мітки:
коментарів