Поділитись:

У Луцьку попрощалися з головним сержантом Анатолієм Мосоруком (фото)

Понеділок, 02 жовтня 2023, 13:51
У Луцьку попрощалися з головним сержантом Анатолієм Мосоруком (фото)

Жителі Луцької громади попрощалися з головним сержантом Анатолієм Мосоруком, який віддав своє життя, захищаючи Україну.

Лучанина відспівали у понеділок, 2 жовтня, у Кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Лучанин Анатолій Олександрович Мосорук, 25 березня 1981 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до особового складу військової частини на посаду командира взводу зв’язку.

Головний сержант Анатолій Мосорук помер 29 вересня 2023 року у Київській міській лікарні швидкої медичної допомоги від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився міський голова.

Після завершення панахиди домовину з тілом захисника прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенда «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Анатолія Мосорука поховали на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким полеглого воїна.

У Луцьку попрощалися з головним сержантом Анатолієм Мосоруком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом Анатолієм Мосоруком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом Анатолієм Мосоруком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом Анатолієм Мосоруком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом Анатолієм Мосоруком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом Анатолієм Мосоруком (фото) 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів