Поділитись:

Лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судитимуть (фото)

Понеділок, 02 жовтня 2023, 12:35
Лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судитимуть (фото)

Волинянин, який п'яним скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду у Луцьку, постане перед судом.

Про це у понеділок, 2 жовтня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Прокурори Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 38-річним жителем Луцька в стані алкогольного сп'яніння правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть однієї потерпілої, а іншому потерпілому – тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, удень 30 серпня нетверезий чоловік за кермом автомобіля BMW 318I на вулиці Клима Савура у Луцьку не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, наїхав на пішохідку й опісля зіткнувся з бетонною огорожею.

У результаті ДТП 56-річна жінка отримала травми, від яких померла на місці події.

Травмувався також 33-річний пасажир автомобіля.

Водій, судимий минулоріч за незаконне поводження зі зброєю, перебуває під вартою і невдовзі постане перед судом.

Довідково:
санкцією ч. 3 ст. 286-1 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судитимуть (фото)Лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судитимуть (фото)Лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судитимуть (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів