Поділитись:

Звинувачення по Насірову мають під собою ґрунт, - волинський нардеп

Субота, 04 березня 2017, 18:35
Звинувачення по Насірову мають під собою ґрунт, - волинський нардеп

Нардеп від Волині Ігор Гузь вважає, що звинувачення, пред'явлені очільнику ДФС Роману Насірову, мають під собою ґрунт.

Про це він розповів в ефірі News One.

Національне антикорупційне бюро України, яке існує вже тривалий час і на яке витрачається сотні мільйонів гривень, повинно було фактично показати, що воно "здатне зловити велику рибу", якою, як зазначив Ігор Гузь, без сумніву, є Роман Насіров як керівник Державної фіскальної служби.

"НАБУ виконало свою місію, одну з головних, – показало суспільству "Ми можем", інше питання – як воно буде далі в судах", – зауважив нардеп.

Ігор Гузь вважає, що звинувачення пред'явлені Роману Насірову, мають під собою ґрунт.

"Я сам неодноразово з трибуни парламенту говорив про те, що стосується митниці, зокрема Волинської митниці. Є дуже багато різних моментів, – сказав він. – Але я глибоко переконаний, що підстави є, що ДФС – це фактично такий корупційний орган в нашій країні, через який ідуть мільярди доларів".

Зі слів нардепа, суспільство позитивно сприйняло ситуацію з Насіровим. Але виникає інше питання: заступника Насірова, який (на диво!) теж з Вінничини, одразу призначили виконувачем обов'язків голови ДФС.

"Цей вінницький кандидат, якого запропонував пан Гройсман, він як буде керувати? Це чесна людина, чиста, біла і пухнаста? Чи все таки він людина "з системи"? Мене це питання хвилює, бо всі захопилися Насіровим, а от що далі буде відбуватись у ДФС?" – зазначив Ігор Гузь.

На думку депутата, загалом ситуація позитивна, але тепер все залежить, які рішення будуть приймати суди.

Нагадаємо: главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова в четвер, 2 березня, затримували у так званій "справі Онищенка". Кабінет Міністрів України усунув його від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби на час проведення розслідування.

Надрукувати
мітки:
коментарів