Поділитись:

Поліщук розповів, хто хоче залишити Вусенко у Луцькраді

Субота, 04 березня 2017, 13:11
Поліщук розповів, хто хоче залишити Вусенко у Луцькраді

Голова фракції "УКРОП" у Луцькій міській раді Ігор Поліщук не має претензій до Юлії Вусенко як секретаря Луцької міської ради, проте проти того, щоб вона була виконувачем обов'язків міського голови.

Про це йшлося в ефірі ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь".

Ігор Поліщук зазначив, що коли Юлія Вусенко була секретарем, у них була прекрасна співпраця і як до секретаря у фракції не було жодних претензій. Була спільна праця, і хоча в дечому "УКРОП" був опозиційним, вони разом підтримували ті ініціативи Миколи Романюка, які були спрямовані на розвиток міста.

"І коли питання стосувались якихось господарських моментів, ми знаходили спільну мову. На сьогодні ми не маємо претензій до Юлії Вусенко як до секретаря, але ми проти того, щоб Юлія Вусенко була виконувачем обов'язків міського голови, тому що не стільки вона хоче залишитися в.о. міського голови, скільки хочуть залишити її", – зазначив він.

Зі слів Ігоря Поліщука, є люди, які сьогодні витрачають всі сили і ресурси, щоб залишити Юлію Вусенко на посаді, зокрема Адміністрація Президента в особі Володимира Гунчика, та Степан Івахів і група "Континіум".

Але найбільша небезпека в тому, зі слів очільника луцького "УКРОПу", що Юлія Вусенко як представник "Самопомочі" буде зобов'язана на цій посаді виконувати вказівки свого шефа Андрія Садового, зокрема щодо питання львівського сміття.

"Ми не можемо допустити, щоб Луцьком керувала Адміністрація Президента, Степан Івахів і "Континіум" і Андрій Садовий, для якого вирішення питання сміття є стратегічними", – заявив Ігор Поліщук.

Юлія Вусенко, своєю чергою, зазначила, що вона як секретар Луцької міської ради особисто підписувала проект рішення "Про заборону приймання і захоронення твердих побутових відходів, які ввозяться з інших областей".

"На сьогодні основним моїм завданням є дотримуватися вимог чинного законодавства. І ключовими в даному випадку є рішення Луцької міської ради", – відповіла вона.

Також Юлія Вусенко не розуміє, чому найбільша політична сила Луцької міської ради, лідером якої є Ігор Поліщук, і навколо якої гуртуються і інші депутати, виступає за зміну секретаря міськради.

"Не розумію, в чому може бути побоювання подальшої спільної співпраці, коли я завжди відкрито заявляю, що готова йти на компроміс. Завжди заявляю про те, що за людьми, які сидять в залі, я бачу виключно громаду. Невже ви настільки не впевнені в якихось своїх політичних обіцянках, які давали лучанам, що, маючи більшість у Луцькій міській раді, ви цих два з половиною місяці не хочете допрацювати в законному правовому полі і далі рухатися на чесні вибори? Лучани оберуть представника від вашої партії, якщо вони відчують у ньому майбутнє, але дайте можливість зробити це законним шляхом. Не потрібно забирати у людей законне право вибирати", – заявила Юлія Вусенко.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
11:39
25 листопада 2022
25 жовтня 2022
13 серпня 2021
31 березня 2021
12 грудня 2019
20:00
18 жовтня 2019
10:50
17 жовтня 2019
21:00
09 жовтня 2019
03 жовтня 2019