Поділитись:

У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото)

П'ятниця, 29 вересня 2023, 16:38
У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото)

Лучанин Олександр Стеренчук знімає фільм «Крила». Наразі команда на завершальному етапі зйомок.

Днями режисер покликав усіх охочих стати частиною масовки до одного з епізодів картини. Як це було, пішли подивитись журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент».

Олександр поділився з нами, за чий рахунок знімає кіно, і як довго тривають зйомки.

«Наш фільм у стилі сюрреалізм з елементами українського поетичного кіно», – поділився режисер Олександр Стеренчук.

У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) 

Каже, що зйомки розпочалися близько трьох місяців тому і сьогодні вони з командою знімають фінал, а далі – постпродакшн, а ще додав, що знімають своїми силами, мета – благодійна.

«Повністю своїми силами, все благодійне. Цим фільмом плануємо збирати кошти на третю штурмову бригаду», – додав митець. 

У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) 

Команда планує презентувати фільм у кінотеатрі, де будуть донати за закритий перегляд і тільки потім відкриють картину для перегляду.

Оператором-постановником «Крил» став відеограф Антон Аношин. Він розповів про примхи погоди, які заважали зйомкам:

«Складнощі завжди бувають тільки з погодою. У нас був один день зйомок на горбах на Володимирській і був такий маленький противний дощик, але все-таки ми мусити те все зробити... Чекали, мокли, накривалися чим можна було, але, в принципі, відпрацювали, відзняли все, що треба», – каже оператор. 

У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) 

За його словами, лишилося дозняти ще кілька сцен, а 80% роботи по зйомці уже зроблено.

У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) 

Головну роль грає Катерина. Дівчина працює моделлю, а також неодноразово знімалася в рекламах.

У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) 

«Я граю дівчину, яка приймає в дар крила. У мене нема слів, тому немає якогось такого образу сильного. Мені дають крила, я розчарована, що літаки не летять, потім щаслива, що вони прилетіли. Усе іде в підтрику повітряних сил...» – ділиться дівчина.

Катя зізнається, що кастингу на цю роль не проходила.

У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) 

«Просто режисер запропонував. Я йому побажала якось на день народження, щоб він зняв фільм, бо він дуже цього хотів і він вирішив мене взяти. Якось так все відбулося», – зізнається виконавиця головної ролі.

За сюжетом у сцені масовка просто мала слухати, як грає музикант. Тож лучани, які прийшли підтримати творців фільму, гарно зіграли свою роль, заодно насолодились виконанням композиції місцевого виконавця.

У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) У Луцьку знімають «окрилене» кіно: як це було (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів