Поділитись:

На Львівщині відновлять блокпости та обмежуватимуть рух вночі

П'ятниця, 29 вересня 2023, 09:00
На Львівщині відновлять блокпости та обмежуватимуть рух вночі

Рада оборони Львівщини на засіданні у четвер, 28 вересня, ухвалила рішення про посилення безпекових заходів на території області. Зокрема, вирішили відновити блокпости та обмежувати рух транспорту на певних ділянках трас під час повітряних тривог у час комендантської години.

Як повідомив перший заступник голови ЛОВА Андрій Годик, відповідні рішення ухвалили, заслухавши інформацію правоохоронців та військових про ситуацію на Львівщині. Ухвалені заходи мають сприяти контрдиверсійній роботі та громадській безпеці перед початком опалювального сезону та зважаючи на ризики російських атак по енергетичних та інших стратегічних об'єктах, – повідомляє zaxid.net.

За рішенням ради оборони області, на головних трасах, зокрема, на в’їздах до Львова відновлять блокпости.

Речниця СБУ Львівщини Роксолана Яворська зазначила, що патрулювати на блокпостах будуть працівники поліції, Нацгвардії, військової служби правопорядку та СБУ. Також посилять безпекову роботу на прикордонних контрольних пунктах.

«Працівники ТЦК не будуть присутні при забезпеченні безпекових заходів», – зауважила речниця СБУ.

Андрій Годик також розповів, що під час коментантської години у час повітряних тривог обмежуватимуть рух транспорту на певних ділянках трас, зокрема, на об’їзній дорозі Львова. Такі обмеження будуть здійснювати за вказівкою військових. Він пояснив, що це допоможе роботі повітряного командування «Захід» щодо виявлення та збиття ворожих дронів-камікадзе, адже гучний звук деяких видів транспорту перешкоджає роботі військових.

Окрім того, зі слів Андрія Годика, на Львівщині можуть переглянути тривалість комендантської години, яка наразі триває з опівночі до 5:00 ранку.

Роксолана Яворська закликала мешканців Львівщини повідомляти в СБУ про підозрілих осіб, виявлених поблизу стратегічних об'єктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
09 квітня 2024
09:22
06 квітня 2024
28 березня 2024
23 лютого 2024
08 лютого 2024
16 грудня 2023
22 листопада 2023
03 листопада 2023
26 вересня 2023