Поділитись:

Голова Волинської ОДА у Києві вирішуватиме фінансові питання області

Четвер, 28 січня 2016, 11:04
Голова Волинської ОДА у Києві вирішуватиме фінансові питання області

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у рамках одноденного робочого відрядження 28 січня працює у Києві. Заплановано, що керівник найвищої виконавчої гілки влади в області матиме ряд зустрічей у міністерствах та відомствах, підніматиме актуальні для Волині питання, лобіюватиме їх вирішення.

Подальше функціонування облавтодору – болюча тема, а тим паче нині, коли на дворі – зима з її погодними примхами й необхідно активніше працювати на дорогах, упроваджуючи так звані протиожеледні заходи. Відтак, із керівництвом Укравтодору Володимир Гунчик говоритиме про перспективи роботи обласного відомства та проекти на 2016-й. Звісно, не омине й питання фінансування, котре нині стоїть особливо гостро, - інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Зустрінеться голова ОДА з Геннадієм Зубком, Віце-прем'єр-міністром України – Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Тема для розмови – продовження будівництва перинатального центру у Луцьку.

Звісно, говоритимуть і про реалізацію інфраструктурних об'єктів через державний фонд регіонального розвитку. А позаяк тема напряму пов'язана із державними коштами, тож заплановано, що Володимир Гунчик та Геннадій Зубко обговорять і бюджетні моменти, зокрема, зміни та доповнення до Державного бюджету на 2016 рік у контексті волинських потреб.

Бюджетне питання голова облдержадміністрації підніматиме й під час зустрічі з керівництвом Міністерства фінансів. Окрім того, побуває Володимир Гунчик і в Адміністрації Президента України, де говоритиме про ті моменти, що стосуються функціонування виконавчої влади на Волині.

Надрукувати
мітки:
коментарів