Поділитись:

Через паркохамів з луцьких дворів не вивозять сміття (фото)

Четвер, 28 вересня 2023, 09:19
Через паркохамів з луцьких дворів не вивозять сміття (фото)

У Луцьку через автомобілі, припарковані біля сміттєвих контейнерів, комунальники не можуть вчасно вивезти побутові відходи.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

У Луцьку мешканці багатоквартирних будинків та комунальники нарікають на переповнені сміттєві баки, сміття з яких розлітається по прибудинковій території.

«Це є наслідком несвоєчасного вивезення сміття, а все тому, що сміттєвози ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» не можуть під’їхати до контейнерних майданчиків, щоб забрати та вивезти відходи. Їх роботі перешкоджає приватний транспорт, припаркований перед самими майданчиками, або на під’їзді до них», – йдеться в повідомленні.

Такі порушення були зафіксовані луцькими інспекторами з паркування в одному з дворів багатоповерхівки по проспекту Волі, 6.

Через паркохамів з луцьких дворів не вивозять сміття (фото) 

Водіям нагадують, що таке паркування є порушенням п. 15.10 «е» ПДР України, а саме: заборонено стоянку транспортних засобів ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів. За порушення передбачена адміністративна відповідальність – штраф у розмірі 340 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів