Поділитись:

Коптери, ноутбуки та зарядні станції: волинським тероборонівцям завезли допомогу на схід (фото)

Середа, 27 вересня 2023, 19:19
Коптери, ноутбуки та зарядні станції: волинським тероборонівцям завезли допомогу на схід (фото)

Волинським тероборонівцям на схід завезли необхідну допомогу.

Про це розповіли на фейсбук-сторінці Волинської ОВА.

Днями для волинської бригади вже доставили потужні дизельні генератори. Окрім того, привезли бійцям зарядні станції «EcoFlow», квадрокоптери Mavic, ноутбуки та іншу необхідну техніку. 

Також бійцям і бійчиням передали почесні грамоти і відзнаки.

«Кожен з нас вдячний за те, що військові роблять для нас. І окрім матеріального забезпечення, захисникам і захисницям важливо чути слова поваги й підтримки. Тож напередодні їх свята, Дня захисників та захисниць, мав нагоду вручити Почесні грамоти обласної державної адміністрації з врученням відзнаки та Подяки голови облдержадміністрації військовослужбовцям нашої волинської 100 бригади ТрО», – зазначив очільник ОВА Юрій Погуляйко.

 Коптери, ноутбуки та зарядні станції: волинським тероборонівцям завезли допомогу на схід (фото)Коптери, ноутбуки та зарядні станції: волинським тероборонівцям завезли допомогу на схід (фото)Коптери, ноутбуки та зарядні станції: волинським тероборонівцям завезли допомогу на схід (фото)Коптери, ноутбуки та зарядні станції: волинським тероборонівцям завезли допомогу на схід (фото)Коптери, ноутбуки та зарядні станції: волинським тероборонівцям завезли допомогу на схід (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів