Поділитись:

Таргани та сморід в під'їзді: у Луцьку чоловік розвів сміттєзвалище у квартирі (фото)

Вівторок, 26 вересня 2023, 21:17
Таргани та сморід в під'їзді: у Луцьку чоловік розвів сміттєзвалище у квартирі (фото)

У Луцьку на вулиці Домни Гордіюк у будинку №31 мешканець зробив зі своєї квартири сміттєзвалище.Він зносив до свого помешкання побутове сміття, недоїдки, пляшки та інші, потрібні, на його думку, речі. 

Про це повідомили у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

«Нещодавно до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшло звернення від мешканців будинку №31, що на вулиці Домни Гордіюк, щодо неможливості проживання поряд із квартирою, де один з мешканців постійно зносить до свого помешкання побутове сміття, недоїдки, пляшки та інші, потрібні, на його думку, речі», – йдеться у повідомленні.

Мешканець зробив неможливим пересуватися через гори сміття і розвів антисанітарію. У під’їзді стояв стійкий неприємний запах та завелися таргани.

«Окрім того, як відомо з досвіду, правоохоронні органи час від часу фіксують випадки займання такого краму в помешканнях безвідповідальних господарів, які ведуть схожий спосіб життя», – додають у департаменті. 

Спільними зусиллями департаменту муніципальної варти, працівників ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» та голови правління ОСББ «Гордіюк 31» прибрали захаращену квартиру та вивезли сміття на полігон твердих побутових відходів.

Вивезти за один раз усе те «майно», яке роками зносилося зі смітника, не вдалося, але робота в цьому напрямку триватиме до повного очищення квартири від сміття.

Таргани та сморід в під'їзді: у Луцьку чоловік розвів сміттєзвалище у квартирі (фото)Таргани та сморід в під'їзді: у Луцьку чоловік розвів сміттєзвалище у квартирі (фото)Таргани та сморід в під'їзді: у Луцьку чоловік розвів сміттєзвалище у квартирі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024