Поділитись:

«Багато людей втратили соціальну етику»: що думають військові про гучні вечірки (відео)

Вівторок, 26 вересня 2023, 22:00
«Багато людей втратили соціальну етику»: що думають військові про гучні вечірки (відео)

Протягом усієї війни у ЗМІ можна побачити чимало матеріалів, що засвідчують факти гучних гулянок в різних куточках України. У коментарях до цих новин часто можна побачити засудження зі сторони людей, проте часто думки розділяються: хтось вважає, що військові роблять усе, аби життя не стояло «на паузі» і розвагам є місце, але потрібно пам'ятати про війну, хтось вважає навпаки – це недопустимо у воєнний час.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» капітан збройних сил України, командир взводу 14 механізованої бригади Дмитро Ураєв поділився думками про своє ставлення до вечірок під час війни.

Військовий розповів, що частково його заспокоює, що в містах, як Луцьк, життя продовжується. 

«Ви знаєте, мені у Харкові,іноді, доводиться проїздом бувати і там теж подібні «сценки» відбуваються, як от в нас, в Луцьку, Києві. Вечір, життя, ну воно пробивається. Тобто ніяк це не дратує. Мені й самому хочеться пройтись по парку і просто побачити це звичайне, мирне життя і просто так ковтнути цього нормально. Якщо говорити за розважальні заходи, вечірки, знаєте, нехай будуть вони які завгодно на власний розсуд і бюджет людини, бо це економіка і це робочі місця. Але є, дійсно, аспект публікації цього всього у соцмережах. Мені здається, що багато людей втратило свою соціальну етику. Ну добре тобі там ,де ти зараз на тому озері, ну просто покажи своїм, я можливо, навіть, різко це кажу, кому це потрібно», – каже він.

Дмитро Ураєв додав, що є військовослужбовці, що відносяться до цього абсолютно нейтрально. Проте є і ті, на кого цей може вплинути негативно з моральної точки зору. 

«Банально, не потрібно популяризувати свою радість, хизуватися. Будьте, радійте, ми знаємо ціну цієї радості», – зазначає пан Дмитро.

Капітан зауважив, що не потрібно забувати за війну і до активного висвітлення свого дозвілля відноситись відповідально.

Детальніше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів