Поділитись:

Помер народний депутат Андрій Іванчук

Понеділок, 25 вересня 2023, 10:15
Помер народний депутат Андрій Іванчук

У ніч на понеділок, 25 вересня, помер народний депутат трьох скликань Верховної Ради, член групи «Довіра» Андрій Іванчук.

Про це повідомив голова українського парламенту Руслан Стефанчук.

«Жахлива новина. Сьогодні вночі відійшов у вічність народний депутат України 7-го, 8-го, 9-го скликань Андрій Іванчук. Мої щирі співчуття рідним та близьким у зв'язку з передчасною смертю», – написав спікер на своїй сторінці у фейсбуці.

Андрій Іванчук був обраний до Верховної Ради дев'ятого скликання як безпартійний самовисуванець у 88-му окрузі (Івано-Франківська область). З 6 грудня 2019 року став членом депутатської групи «Довіра», до того був позафракційним. Входив до складу комітету з фінансів, податкової та митної політики, у структурі якого очолював підкомітет з питань банківської діяльності, монетарної стабільності, взаємодії з Національним банком України та захисту прав споживачів фінансових послуг.

У 2014 році був обраний до ВР від партії «Народний фронт» (№16 у списку) і був заступником голови однойменної фракції, а у 2012 році пройшов до парламенту від ВО «Батьківщина» (№ 41 у списку). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів