Поділитись:

У Луцьку на реконструкцію школи №13 вже виділили 70 мільйонів (фото)

Автор: Максим Косюр |
Понеділок, 25 вересня 2023, 11:12
У Луцьку на реконструкцію школи №13 вже виділили 70 мільйонів (фото)

У Луцьку на проєкт реконструкції школи №13, що на вулиці Чернишевського, за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам виділили 70 мільйонів гривень.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії Луцькради.

Нагадаємо, що Європейський інвестиційний банк затвердив обсяг фінансування проєкту «Реконструкція комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-III ступенів №13» у розмірі 144 млн 796 тис. гривень (€3 млн 761 тис.). Проте цим проєктом також передбачено й співфінансування від Луцької громади – 28 млн 958 тис. гривень.

Модель проєкту школи №13Модель проєкту школи №13

Таким чином Луцькрада виділила на ремонт частину коштів, які надійшли від Європейського інвестиційного банку. Будівельні роботи за планом мають тривати до 31 грудня 2026 року.

Школа №13 у ЛуцькуШкола №13 у Луцьку

Раніше міськрада мала здійснити всі дії, передбачені чинним законодавством, для реєстрації договору передачі земельної ділянки у користування управління капітального будівельного будівництва. Останнє повинно дотримуватись порядку користування земельною ділянкою відповідно до умов договору.

Нагадаємо: у Крупівському навчально-реабілітаційному центрі назрів новий конфлікт. Один з педагогів звинуватив ексдиректора Олега Дацюка у булінгу. Проте сам колишній очільник заперечив цей факт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів