Поділитись:

Не кефіром одним: як ще лучани мстилися «мазді» за заблокований прохід

Субота, 23 вересня 2023, 20:37
Не кефіром одним: як ще лучани мстилися «мазді» за заблокований прохід

У Луцьку невдало припаркована «мазда» запечатала прохід у паркані. І ось кілька історій людей, чий шлях йшов кам'яними сходами до проходу.

Історії «боротьби» з автівкою розповіла лучанка Christina Ilchyshyna у фейсбуці. 

«Двоє підлітків допомогли один одному піднятися на паркан. І зістрибнувши синхронно підняли знак перемоги до неба. Літня пара підійшовши до проходу, спробувала протиснутися між парканом та машиною. Не досягши результату, вони засміялися і повернули назад», – написала пані Христина.

Каже, що була жінка з величезною торбою, і виявивши, що проходу немає, дістала з торби пляшку кефіру і повільно вилила. Лобове та праве скло автомобіля забарвилося білим. Пляшку вона залишила на машині. Розвернувшись, вона потягла свою торбу вниз по сходах.

Мама з дочкою теж намагались пройти цей нелегкий закритий шлях, та, зрештою, вирішити змінити свій курс.

«Підіймалася молода мама, підтримуючи дівчинку за руку. Вони рахували сходи. «Дев'ять десять. Розумниця!» Побачивши, що далі немає дороги, мама розгорнула дитину на 180 градусів і зі словами: «А тепер униз. Сама. Десять. Дев'ять». Відпустила руку дівчинки та не квапливо пішла поруч», – додає лучанка.

Деяким місцевим не вистачило вилитого на склі кефіру, і рішення додати ще солодкої води було безповоротне.

«Проходив повз перехожий, побачивши залиту кефіром машину. З усмішкою вилив на неї свій недопитий «Живчик», – пише жінка.

Довгий час машина збирала на себе прокляття, безмовно загороджуючи прохід. І тут з'явилася господиня автомобіля. У легкій сукні вона сплеснула своїми тоненькими ручками та сказала:«Їду на мийку». Стала відмивати лобове скло. І люди, перехожі та просто спостерігачі стали їй допомагати. Одні ділилися серветками, інші принесли води. Хтось підтримував порадою «Як цього можна було уникнути».

Машина поїхала, залишивши білі плями на асфальті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів