Поділитись:

На Волині вдруге за тиждень застрелили рідкісну тварину (фото 18+)

П'ятниця, 22 вересня 2023, 17:34
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Вдруге за тиждень на Волині виявили тіло тварини, яку браконьєри вбили на територіях приватних угідь «Майдану Мисливського». Цього разу від рук нелюда загинув плямистий олень.

У четвер, 21 вересня, очевидці повідомили Insider Media про вбивство оленя.

На місце події викликали поліцію, яка й буде встановлювати обставини загибелі тварини. Наразі точно відомо, що оленя застрелили, оскільки виявили вхідний отвір від кулі.

На Волині вдруге за тиждень застрелили рідкісну тварину (фото 18+) 

Як розповів Insider Media провідний мисливствознавець філії ДП «Ківерцівське лісомисливське господарство» Руслан Мороз, поліція та лісівники заберуть тушу оленя на розтин, аби витягнути кулю. Це може стати ключовим у розслідуванні справи, адже якщо куля випущена з нарізної зброї, по ній можна визначити власника рушниці.

«Особливе обурення викликає зухвалість цього злочину. Ми отримали повідомлення від єгєря нашої мисливської дільниці «Звірівське» про постріли десь по обіді, тобто ці люди порушували всі можливі існуючі заборони на полювання посеред білого дня», – сказав посадовець.

На територію є лише чотири в'їзди, проте лише частина з них охороняється постійно. Також, за словами місцевих жителів, браконьєри були на декількох автомобілях, які встигли побачити. Інформацію про них передадуть правоохоронним органам.

Insider Media вдалося поспілкуватися і з працівників приватного підприємства, що були на території інциденту. Вони розповіли, що про постріли дізналися від лісівників та брали участь у пошуку туші.

Нагадаємо: 14 вересня знайшли тіло зубра, якого куля прошила наскрізь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів