Поділитись:

Нардеп, який пропонував пенсіонерці «заплатити псом за газ», отримав високу посаду

Середа, 20 вересня 2023, 09:00
Нардеп, який пропонував пенсіонерці «заплатити псом за газ», отримав високу посаду

Комітет з питань свободи слова у Верховній Раді замість Нестора Шуфрича, якого підозрюють у державній зраді, очолив одіозний народний депутат від «Слуги народу» Євген Брагар. Його призначили тимчасово виконувачем обов'язків голови Комітету.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк, – пише Суспільне. 

«Все ж таки вирішили просто поки що прибрати Шуфрича з голови комітету з питань свободи слова… без ліквідації комітету. Замість нього наразі в.о. голови комітету свободи слова буде Євген Брагар (заступник голови комітету зараз)», – написав Железняк.

Він зауважив, що у цьому Комітеті, окрім самого Брагара, залишається лише ще один депутат – Сергій Швець. До цього Євген Брагар працював першим заступником голови Комітету з питань свободи слова.

Він запам’ятався своєю порадою пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за комуналку. Тоді ця фраза набула популярності. Згодом Нафтогаз навіть написав повідомлення, в якому закликав не платити за газ котами та собаками. А журналісти таки знайшли «елітного» пса, яким пенсіонерка начебто мала розрахуватися за комунальні послуги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів