Поділитись:

На Рівненщині судитимуть серійного крадія лічильників для води

Вівторок, 19 вересня 2023, 17:48
На Рівненщині судитимуть серійного крадія лічильників для води

У Рівненській області судитимуть 42-річного чоловіка, який накрав з новобудови лічильників для води, редукторів та інших приладів на майже 90 тисяч гривень.

Про це повідомив відділ комунікації поліції в Рівненській області на сайті ГУНП.

За вісім днів 42-річний житель Вараша викрав чужого майна на майже 90 тисяч гривень. Поліцейські встановили, що зловмисник заходив до під'їзду новобудови – багатоквартирного житлового будинку на майдані Незалежності. 26 червня він металевим ключем відчинив врізні замки шаф, а за допомогою плоскогубців розукомплектував і викрав 32 водолічильники, 11 редукторів та інші прилади на загальну суму майже 75 тисяч гривень.

Зрозумівши, що «план» вдався, повертався у вказану багатоповерхівку ще п’ять разів і повторив скоєне: загалом поцупив майна на майже 12 тисяч гривень.

Крім того, 6 липня чоловік  вкрав з супермаркету промисловий фен, вартість якого становить понад 300 гривень.

Викрадене зловмисник продав, повідомивши покупцю, що працював на будівництві в Києві, де йому «дали зарплату» лічильниками.

За результатами проведених першочергових слідчих дій поліцейські встановили місце знаходження причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 42-річний житель Вараша. 

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 4 статті 185, чоловікові повідомили про підозру.

Слідчі зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного.

І попри те, що він щиро розкаюється у скоєних злочинах, обвинуваченому тепер може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024