Поділитись:

Російська атака: у Львові під завалами знайшли тіло чоловіка

Вівторок, 19 вересня 2023, 10:57
Російська атака: у Львові під завалами знайшли тіло чоловіка

У Львові під завалами, що утворилися внаслідок нічної російської атаки ударними дронами, знайшли тіло загиблого чоловіка, наслідки влучань ще ліквідують.

Про це пише УП з посиланням на слова міського голови Львова Андрія Садового і ДСНС України.

У пості о 09:56 Садовий повідомив, що під завалами знайшли загиблого чоловіка, який працював на складі. Раніше і мер Львова, і голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомляли, що обійшлося без жертв, хоча був травмований. 

У місті знищено три складські приміщення. Це склади з вікнами, побутовою хімією, а також приміщення, де зберігала гуманітарну допомогу благодійна місія КАРІТАС-СПЕС. 

Загалом площа загорання близько 10 тисяч метрів квадратних.

Це одна з наймасштабніших пожеж і збитки будуть «сотні мільйонів», сказав мер Львова. 

Російська атака: у Львові під завалами знайшли тіло чоловіка 

«Три години вже триває ліквідація наслідків жахливої атаки на місто Львів. У нас на цій локації знаходяться склади, гуманітарна допомога, продукти харчування, хімія». 

Раніше Козицький надав попередню інформацію, що в напрямку Львівської області летіло 18 «Шахедів», із них 15 вдалося збити, але є 3 влучання у промислові склади у Львові. 

Також він повідомив, що в результаті атаки постраждав 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі, його госпіталізували у стані середньої складності. Також на місці була жінка − вона госпіталізації не потребувала.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що о 09:46 пожежу складських будівель локалізовано на загальній площі 9 400 кв.м. Ліквідація загорання триває.

Виявлено тіло однієї людини. Ще 2 особи постраждали, з яких 1 особа госпіталізована.

Нагадаємо: під час повітряної тривоги, яка почалася о 03:40 і тривала майже 2,5 години, Львівщину атакували дрони-камікадзе типу «шахед»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів