Поділитись:

iPhone SE 2022 – топовий бюджетник від іменитого бренду

Понеділок, 18 вересня 2023, 15:29
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022

Для більшості людей у сучасному світі продукція Епл зводиться в повноцінний культ, який не терпить навіть найменших відхилень. Охоплення ринку смартфонів преміального сегмента компанією Apple незаперечне, але випуск чергового телефону серії SE минулого року став справжньою несподіванкою. Тепер люди з обмеженим бюджетом на покупку можуть насолоджуватися оригінальним гаджетом з яблуком на задній панелі.

Варто зазначити, що iPhone SE 2022 має візуально застарілий корпус і середню за якістю камеру, але це ніяк не впливає на його загальні технічні характеристики. Ця модель смартфона полюбилася людям, яким необхідно мати кілька пристроїв для дзвінків, і тим, кому не подобається блок камер, що випирає і зростає, починаючи з 11-ї моделі. У SE все досить просто, зі смаком і без надмірностей. Саме таким має бути бюджетник від світового лідера з виробництва мобільних телефонів.

Кому і для яких цілей підійде Айфон СЕ 2022 року

Рішення випуску телефону цієї серії у 2022-му не всі споживачі прийняли з захопленням. Невеликий екран, процесор флагмана 2020-го і фізична кнопка – основні причини невдоволення фанатів. Важливо розуміти, що цю модель випустили на заміну відразу двом пристроям: iPhone 13 Mini та SE 2020. З огляду на обмежену підтримку останнього рішення компанії більш ніж обґрунтоване, а відсутність будь-якого бюджетного смартфона останніх років випуску негативно позначилася б на рейтингу і репутації американського виробника.

Телефон вийшов вдалим попри досить посередні технічні характеристики:

  • невеликий дисплей 4,7";

  • шестиядерний процесор А15;

  • 4 GB оперативної пам'яті;

  • один фізичний лоток для SIM і прошивка під віртуальну eSIM;

  • підтримка основних частот стільникового зв'язку;

  • стандартний пило- та вологозахист;

  • акумулятор місткістю 2000 мАг, без функції швидкої зарядки.

З огляду на скромні розміри екрана й обмежений список завдань, які зручно виконувати на смартфоні з діаметром дисплея до 5", телефон гідно себе проявив у руках користувачів.

Модельний ряд

Телефон був випущений у трьох кольорах, що дає покупцеві досить великий вибір за візуальною складовою. У спеціалізованому інтернет-магазині GROKHOLSKY ви також зможете підібрати собі модель з різним обсягом вбудованої пам'яті: 64, 128 або 256 GB. Моделі з великим обсягом накопичувача не випускалися через обмеженість низки додатків до розміру дисплея. У смартфоні працюють основні «яблучні» сервіси, включно з голосовим помічником і AppleMusic, тому не втрачайте можливість придбати бездротові навушники в комплекті з телефоном для максимальної вигоди.

Надрукувати
мітки:
коментарів