Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)

Понеділок, 18 вересня 2023, 13:49
У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)

У Луцьку попрощалися з військовослужбовцем Ігорем Дуплієм, який загинув ще у перші місяці повномасштабного вторгнення.

Про це інформує сайт Луцької міської ради.

Лучанин Дуплій Ігор Анатолійович, 5 вересня 1975 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду старшого стрільця у складі механізованого батальйону. Старший солдат Ігор Дуплій загинув 28 березня 2022 року в районі села Максимівка Миколаївської області.

Відспівали захисника у понеділок, 18 вересня, у Кафедральному соборі Святої Трійці. До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився міський голова Луцька.

Після завершення панахиди домовину з тілом захисника прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенда «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Ігоря Дуплія поховали на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Миколаївщині Ігорем Дуплієм (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів