Поділитись:

Незабаром на Волині розпочнуть ремонт доріг

Четвер, 02 березня 2017, 10:14
Незабаром на Волині розпочнуть ремонт доріг

Зі слів начальника Служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака, вже з п'ятниці розпочне роботу Камінь-Каширський та Луцький асфальтні заводи.

Після цього можна буде безпосередньо розпочати проведення ямкового ремонту, до того ж погода сприяє. Однак, зауважив, що аварійний і поточний ремонт – це дві різні речі, тому якість доріг та показники їх контролю різна, – повідомляє відділ іфнормаційної політики Волинської ОДА.

Окрім того, обговорили завершення поточного ремонту автомобільної дороги Львів-Радехів-Луцьк. Як зазначив заступник начальника з будівництва Служби автомобільних доріг Ншан Антонян, ремонтні роботи знаходяться на завершальному етапі: залишилось облаштувати освітлення в декількох населених пунктах та на дорожніх переходах, декілька з'їздів, продовжують встановлювати знаки тощо. До травня об'єкт планують здати.

З 21 лютого 2017 року почав свою роботу пересувний габаритно-ваговий комплекс. За цей час вже нарахована сума штрафних санкцій за перевищення перевізниками законодавчо допустимих норм навантаження на осі транспортних засобів становить 2 300 євро. А в цьому році за рахунок коштів з Держбюджету планується закупити 74 габаритно-вагових комплексів, 2-3 з яких безпосередньо передадуть на Волинь. А також вирішили активізувати роботу щодо підписання Меморандуму щодо відповідальності вантажовідправника.

Насамкінець, йшлося про перелік доріг місцевого значення, що планують відремонтувати в 2017 році. Після затвердження цього списку сесією обласної ради, можна розпочинати підготовчі роботи. А проект ремонту дороги загального значення Устилуг-Луцьк-Рівне вже перебуває в Києві на розгляді в центровому комітеті, після затвердження його розпочнуть тендерні процедури.

Надрукувати
мітки:
коментарів