Поділитись:

У Луцьку ліквідували усі витоки на тепломережах, – «Луцьктепло»

П'ятниця, 15 вересня 2023, 16:44
У Луцьку ліквідували усі витоки на тепломережах, – «Луцьктепло»

Луцькі тепловики заявили про ліквідацію усіх витоків на тепломережах, через які в оселях багатьох лучан не було гарячої води.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ДКП «Луцьктепло».

«Через аварійні ситуації на теплових мережах численні житлові будинки Луцька на той чи інший період тимчасово залишалися без можливості отримання послуги з постачання гарячої води. На кінець тижня аварійні бригади підприємства завершили роботи з ліквідації аварійних витоків, що дало можливість відновити послугу для усіх споживачів», – йдеться у дописі.

Витік на мережах гарячого водопостачання, у зв’язку із яким постачання гарячої води було унеможливлено до житлових будинків на просп. Соборності, 1, 1а, був ліквідований раніше. Втім, відновити послугу для усіх споживачів вдалося лише у п'ятницю.15 вересня, після завершення робіт балансоутримувачем.

Аварійна бригада ліквідувала витік на тепловій мережі на вул. Словацького, 12, від якої залежить подача теплової енергії до цього будинку в опалювальний період.

Роботи тривали й на мережах спарених котелень на вул. Декабристів – вул. Вороніхіна, де через витоки на розі вул. Вороніхіна – вул. Декабристів та вул. Вороніхіна – вул. Софії Ковалевської були зупинені центральні теплові пункти, на яких безпосередньо готується гаряча вода. Напередодні, після завершення робіт з ліквідації витоку на першому з об’єктів, відновили надання послуги від ЦТП на вул. Вороніхіна, 15, а 15 вересня, після завершення робіт, на другому – ЦТП на вул. Богомольця, 2.

Ліквідацію витоку також завершили на розі просп. Відродження – вул. Софії Ковалевської, що дозволило відновити постачання гарячої води для мешканців житлових будинків на просп. Відродження, 9, 11. та вул. Захарова, 12, 14. Окрім того, впродовж дня в тепловій камері на мережі замінили засувку, після чого налагодили подачу гарячої води згідно з параметрами від ЦТП на вул. Січова, 3а.

Таким чином, на кінець тижня усі аварійні ситуації, що обмежували можливості надання гарячої води, були ліквідовані.

У Луцьку ліквідували усі витоки на тепломережах, – «Луцьктепло»У Луцьку ліквідували усі витоки на тепломережах, – «Луцьктепло»У Луцьку ліквідували усі витоки на тепломережах, – «Луцьктепло»У Луцьку ліквідували усі витоки на тепломережах, – «Луцьктепло» 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів