Поділитись:

На Волині провели в останню дорогу Героя Івана Гайдучика (фото)

Четвер, 14 вересня 2023, 19:17
На Волині провели в останню дорогу Героя Івана Гайдучика (фото)

На Волині, у Троянівці, поховали Героя – Івана Гайдучика.

Про це інформує Маневицька селищна рада.

Страшна війна безжально забрала життя ще одного нашого земляка, мужнього захисника Івана Гайдучика, який боронив українську землю від російського окупанта.

Захищати рідну Вітчизну від ворога Іван Якович пішов на початку жовтня 2022 року. Вдома на нього з нетерпінням чекали дружина та його троє соколів-синів.

«Чудовий батько, коханий чоловік, брат, вірний друг, надійний побратим і відважний воїн не дожив до свого 50-річчя один день. 11 вересня у Запорізькій області підступна ворожа зброя забрала життя українського патріота», – йдеться в повідомленні.

Віддати останню шану за жертовний подвиг гідного сина України прийшли рідні, друзі, побратими, жителі та керівництво громади.

Чин похорону за полеглим воїном відслужили у місцевому храмі. Поховали Івана Гайдучика під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на місцевому кладовищі.

На Волині провели в останню дорогу Героя Івана Гайдучика (фото)На Волині провели в останню дорогу Героя Івана Гайдучика (фото)На Волині провели в останню дорогу Героя Івана Гайдучика (фото)На Волині провели в останню дорогу Героя Івана Гайдучика (фото)На Волині провели в останню дорогу Героя Івана Гайдучика (фото)На Волині провели в останню дорогу Героя Івана Гайдучика (фото)На Волині провели в останню дорогу Героя Івана Гайдучика (фото) 

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів