Поділитись:

Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)

Четвер, 14 вересня 2023, 14:49
Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)

Жителі Луцької територіальної громади попрощалися з двома військовослужбовцями, які віддали своє життя у війні з російськими окупантами.

У четвер, 14 вересня, у Свято-Благовіщенському храмі міста Луцька відспівали Віталія Велічка, а у Свято-Михайлівському храмі села Підгайці – Антона Бучка.

Про це повідомили у Луцькій міській раді. 

Лучанин Велічко Віталій Юрійович (08.07.1994 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 11 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новомайорське Донецької області.

Лучанин Бучко Антон Анатолійович (02.10.1991 року народження) учасник бойових дій, 04.03.2022 року був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини.

Під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом територіальної цілісності та незалежності України, отримав поранення. Помер 10.09.2023 року під час лікування в КП «Волинський обласний госпіталь для ветеранів війни» Волинської обласної ради.

Віталія Велічка і Антона Бучка поховали на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять, честь і шана Героям!

Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото)Луцька громада провела в останню путь Захисників Віталія Велічка та Антона Бучка (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів