Поділитись:

«За поручень я візьмусь, як за пілон»: про луцькі «Богдани» написали пісню (відео)

Четвер, 14 вересня 2023, 12:06
«За поручень я візьмусь, як за пілон»: про луцькі «Богдани» написали пісню (відео)

Популярна блогерка у Тік-ток Марина Сердешнюк, яка має понад 255 тисяч підписників та 7,1 мільйона лайків, написала пісню про маршрутки марки «Богдан».

Відповідним відео вона поділилась з підписниками у соціальній мережі.

«Він газує, я крінжую. Взяв мене в полон. За поручень його я схоплюсь як за пілон. Хук мені під дих – це його одіколон. Думала, одна у нього, а таких тут мільйон. Він єдиний, хто заводить й сам заводиться. Я його содержу, він не дорого обходиться. 10 гривень за прийом, а скільки задоволення. С*ка взяв подвійну плату, бо я неголена. Богдан Богом даний, він народжений для задоволення. Жовтий, довгий і широкий», – йдеться у тексті пісні.

Відео уже набрало маже 10 тисяч переглядів. Проте у коментарях користувачі пишуть, що у мінікліпі дівчина знялась не на фоні «Богдана», а на фоні МАЗа, Еталона та інших транспортних засобів.

Довідково:
Виробничі потужності корпорації «Богдан» дозволяють сьогодні виготовляти 120—150 тисяч легковиків, до 9 тисяч автобусів та тролейбусів у всіх класах, а також близько 15 тисяч вантажівок та спеціалізованої техніки. Заводи компанії розташовано у Луцьку та Черкасах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів