Поділитись:

Є люди, які хочуть влади, – мер Володимира про скандал із хабарем (відео)

Середа, 13 вересня 2023, 13:00
Є люди, які хочуть влади, – мер Володимира про скандал із хабарем (відео)

Міський голова Володимира Ігор Пальонка вважає, що політичні опоненти намагаються його «приплести» до скандалу із хабарем, на якому погорів депутат Волинської обласної ради Валентин Кошельник.

Про це він сказав у коментарі телеканалу «Конкурент TV».

Зранку 13 вересня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що на хабарі викрили міського голову Володимира Ігоря Пальонку та депутата обласної ради Валентина Кошельника, які начебто вимагали від підприємця 35 тисяч доларів за безперешкодне виділення земельної ділянки.

Міський голова публічно прокоментував цю інформацію. З його слів, у вівторок, 12 вересня, у Володимирі проводили низку процесуальних дій, зокрема обшуки в приміщеннях міської ради, ЦНАПу, а також у будинку його дружини, де він проживає. Проте під час обшуків не було знайдено «ніякої неправомірної вигоди, предметів збагачення».

А з депутатом Валентином Кошельником їх поєднували лише робочі відносини, адже той останнім часом очолював спортивний ліцей.

Мер вважає, що це політичні опоненти всіляко намагаються ставити палиці в колеса.

«Я думаю, що це хтось проти мене, пробує атакувати мене. Багато роботи робиться в місті... На жаль, є люди, які хочуть влади», – зазначив він.

Нагадаємо: департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомив, що на хабарі у 35 000 доларів США затримали депутата Волинської обласної ради. За вказану суму депутат обіцяв «вирішити» земельне питання. Затримали його під час передачі третього траншу – 25 000 доларів США. У межах кримінального провадження перевірятиметься причетність до корупційної схеми посадових осіб однієї з місцевих рад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів