Поділитись:

Волинський митник, який служить в ЗСУ, отримав орден «За мужність» (фото)

Середа, 13 вересня 2023, 11:06
Волинський митник, який служить в ЗСУ, отримав орден «За мужність» (фото)

Волинському митнику Олександру Нашивану, який бореться з окупантами в лавах Збройних сил України, вручили орден  «За мужність» III ступеня, коли він приїхав додому в короткотермінову відпустку, аби привітати сина з днем народження.

Про це у повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

Нагороду старшому державному інспектору ВМО №2 митного поста «Володимир-Волинський» Олександру Нашивану вручив керівник Волинської митниці Юрій Іваськів.

Указ Президента України про відзначення волинського митника, який служить за контрактом в ЗСУ, датований ще серпнем минулого року. Проте через зрозумілу зайнятість бійця на Слобожанщині можливості вручити нагороду раніше не випадало. Нині чоловік прибув на Волинь у короткотермінову відпустку, аби привітати сина з днем народження. 

«Я обов'язково повернусь на своє робоче місце. Приїду з перемогою», – урочисто, під звуки Державного гімну України, пообіцяв Олександр своїй дружині, родині та колективу Волинської митниці.

Волинський митник, який служить в ЗСУ, отримав орден «За мужність» (фото)Волинський митник, який служить в ЗСУ, отримав орден «За мужність» (фото)Волинський митник, який служить в ЗСУ, отримав орден «За мужність» (фото)Волинський митник, який служить в ЗСУ, отримав орден «За мужність» (фото)Волинський митник, який служить в ЗСУ, отримав орден «За мужність» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів