Поділитись:

У Луцьку провели в останню путь захисника Михайла Марчука (фото)

Вівторок, 12 вересня 2023, 14:45
У Луцьку провели в останню путь захисника Михайла Марчука (фото)

У вівторок, 12 вересня, у Кафедральному соборі Святої Трійці провели відспівування Михайла Марчука 28.09.1979 року народження, котрий загинув під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Соледар Донецької області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді. 

Лучанин проходив військову службу в 1 прикордонному загоні Державної прикордонної служби України на посаді інспектора прикордонної служби вищої категорії – начальника відділення інспекторів прикордонної служби третьої прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування № 1.

Провести Героя в останню дорогу прийшли родина та побратими військовослужбовця, а також чимало лучан. Коли домовину з тілом патріота винесли на Театральний майдан, де чекав жалобний кортеж, присутні в знак подяки за подвиг Михайла Марчука, стали на коліна.

Поховають Михайла на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку провели в останню путь захисника Михайла Марчука (фото)У Луцьку провели в останню путь захисника Михайла Марчука (фото)У Луцьку провели в останню путь захисника Михайла Марчука (фото)У Луцьку провели в останню путь захисника Михайла Марчука (фото)У Луцьку провели в останню путь захисника Михайла Марчука (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів