Раптово помер ексголова «Волиньвугілля»

Вівторок, 12 вересня 2023, 13:38

Повідомили про передчасну смерть колишнього гендиректора ДП «Волиньвугілля» Михайла Борсука.

Про це йдеться на сторінці підприємства у Фейсбуці.

Колектив працівників підприємства у глибокій жалобі з приводу передчасної смерті БОРСУКА Михайла Миколайовича, директора шахти №10 "Великомостівська" 1988-1999 р.р., директора "Шахти №9 "Нововолинська" 1999-2005 р.р., генерального директора ДП "Волиньвугілля" 2005-2007 р.р., повного кавалеру знаку "Шахтарська слава" та "Шахтарська доблесть", – зазначили працівники підприємства.

Там повідомили, що колишній очільний раптово відійшов у вічність на 62 році життя.

"Нехай добрий, світлий спомин про Михайла Миколайовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про того, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

У нашій пам'яті Михайло Миколайович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом шахтарської справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Вічна світла пам'ять нашому колезі і другу.

Поділяємо біль та горе рідних!" – йдеться у повідомленні.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким померлого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: