Поділитись:

П'ятеро травмованих: на трасі Луцьк – Рівне «опель» скинув «мерседес» у кювет (фото)

Вівторок, 12 вересня 2023, 12:49
П'ятеро травмованих: на трасі Луцьк – Рівне «опель» скинув «мерседес» у кювет (фото)

У Рівненській області 38-річний волинянин спричинив дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждали молоді люди віком від 17 до 19 років.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

ДТП трапилась ввечері у понеділок, 11 вересня на трасі Луцьк – Рівне поблизу села Зоря. Повідомлення про автопригоду надійшло до поліції о 22:39 від очевидця. 

Поліцейські на місці події встановили, що 38-річний житель Волині, водій автомобіля Opel виїхав на смугу зустрічного руху, де припустив зіткнення з автомобілем Mercedes під керуванням 19-річного жителя Зорі. Від удару «мерседес» злетів у кювет й перекинувся, а «опель» розвернуло. 

Внаслідок автопригоди постраждали п’ятеро осіб з «мерседеса». Водія та пасажирів віком від 17 до 19 років доставили до лікарні з травмами різного ступеня, чотирьох з них госпіталізували. 

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобілі вилучили. 

Зазначають, що попередньо обидва водії були тверезі, також у них відібрали біологічні зразки.

П'ятеро травмованих: на трасі Луцьк – Рівне «опель» скинув «мерседес» у кювет (фото)П'ятеро травмованих: на трасі Луцьк – Рівне «опель» скинув «мерседес» у кювет (фото)П'ятеро травмованих: на трасі Луцьк – Рівне «опель» скинув «мерседес» у кювет (фото)П'ятеро травмованих: на трасі Луцьк – Рівне «опель» скинув «мерседес» у кювет (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів