Поділитись:

Найсексуальніший чоловік світу таємно одружився

Понеділок, 11 вересня 2023, 12:26
Найсексуальніший чоловік світу таємно одружився

Актор Кріс Еванс, який зіграв Капітана Америку у кіновсесвіті Marvel, зіграв весілля в своєму будинку.

Американський актор Кріс Еванс зіграв таємне весілля зі своєю коханою, португальською актрисою Альбою Баптистою. Церемонія одруження відбулася в їхньому будинку в Бостоні, – пише Уніан.

Розділити цей день зі щасливими молодятами прийшли тільки найближчі друзі і родичі. Преси на весіллі не було, бо «Капітан Америка» побажав залишити своє одруження в таємниці.

Більше того, як повідомляє PageSix, гостей просили здати телефони, щоб вони не могли ні фотографувати, ні знімати на відео все, що відбувається. А також їм потрібно було підписати договір про конфіденційність.

Варто відзначити, що Еванс і Баптиста разом близько року. Однак їхні стосунки так стрімко розвиваються, що вони вирішили скоріше зіграти весілля. Цікаво, що актор називає кохану своєю мрією.

Довідково:
Еванс почав кар'єру з телевізійного серіалу «Протилежна стать», і, на додачу до роботи в супергеройських фільмах, з'являвся в таких картинах, як «Недитяче кіно», «Крізь сніг», «Обдарована» і «Дістати ножі». У 2014 році він дебютував як режисер з фільмом «Перш ніж ми розлучимося», де також виконав головну роль. Однак світову популярність Евансу принесла роль Капітана Америка в кінематографічному всесвіті Marvel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів