Поділитись:

ISW: Росія не евакуює поранених та вбитих

Понеділок, 11 вересня 2023, 08:47
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Диверсійно-розвідувальна група російських окупантів «Русич» заявила, що російські сили не евакуюють поранених та вбитих з прифронтових районів і через це частина російських військових відмовилася від виконання бойових завдань.

Про це пише Українська правда, посилаючись на Інститут вивчення війни (ISW).

За даними ISW, російські військовослужбовці продовжують детально описувати постійні проблеми, які перешкоджають російським операціям на лінії фронту в Україні. 

Ультраправе російське нерегулярне воєнізоване формування «Русич» 8 вересня опублікувало список різноманітних проблем, які, як стверджують, постійно виникають на лінії фронту. 

Зокрема, російська контрбатарейна дальність і точність поступаються українським можливостям, російські війська не мають лазерного наведення снарядів «Краснопіль» і БпЛА, щоб керувати ними. 

Група «Русич» також стверджувала, що російська реактивна система залпового вогню «Торнадо-С» менш стійка до радіоелектронної боротьби, ніж українські системи HIMARS, надані Сполученими Штатами. 

Окрім цього, багато російських військових купують власні комунікаційні технології, що ускладнює зв’язок між різними підрозділами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів