Поділитись:

Голова Громадської ради таки кермував напідпитку, – ЗМІ

Середа, 01 березня 2017, 12:40
Голова Громадської ради таки кермував напідпитку, – ЗМІ

Голова Громадської ради при Волинській облдержадміністрації, прес-секретар громадського формування "Варта порядку" Олександр Волянюк таки перебував за кермом у стані алкогольного сп′яніння.

Як повідомляє ВАР, 19 лютого на нього склали протокол за кермування авто в нетверезому стані, а раніше оштрафували за відсутність відповідних документів. Інформацію видання підтверджує витягом із системи Армор, який надіслали на електронну скриньку ВАРу.

Голова Громадської ради таки кермував напідпитку, – ЗМІ

Нагадаємо: 19 лютого Патрульна поліція Луцька затримала водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп′яніння. Тест на драгері показав 0, 68 проміле. За інформацією ВАР, за кермом перебував Олександр Волянюк. У коментарі "Конкуренту" Волянюк заперечив цю інформацію.

Однак у копії документа вказано, що 19 лютого його зупинили в стані алкогольного сп'яніння та склали протокол за ст. 130 ч. 1 "Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння".

Олександра Волянюка штрафували в жовтні 2016 року. Тоді йому виписали штраф обсягом 425 гривень за кермування авто без відповідних документів.

Обсяг ж покарання за "адмінку" за статтею 130-ю встановить суд.

Надрукувати
мітки:
коментарів