Поділитись:

У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона)

Субота, 09 вересня 2023, 16:39
У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона)

Волинські рятувальники долучилися до щорічної громадської акції «Українська вишиванка»

У Луцьку в суботу, 9 вересня, на Театральному майдані провели флешмоб «Українська вишиванка». Наші рятувальники разом з дітками та іншими учасниками акції «вишили» контури України.

У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона)У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона)У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона)У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона)У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона)У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона)У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона)У Луцьку рятувальники долучилися до акції «Українська вишиванка» (фото з дрона) 

День міста у Луцьку цьогоріч припало на 9 та 10 вересня. З нагоди свята у місті організовують мистецькі, спортивні та пізнавальні заходи. Які саме, дивіться за посиланням.

Флешмоб «Українська вишиванка» проводять з 2008 року. Участь у ньому залюбки беруть і дорослі, й малі, адже направду вишиванка – це код нашої нації, символ її сили та єдності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів