Поділитись:

У Луцькому районі жінка підпалила стерню – отримала опіки та отруєння (фото)

П'ятниця, 08 вересня 2023, 09:32
У Луцькому районі жінка підпалила стерню – отримала опіки та отруєння (фото)

Минулої доби волинські рятувальники ліквідували дві пожежі та здійснили шість виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, під час яких врятували двох людей.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 7 вересня, о 16:43 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу стерні у селі Смолява Берестечківської громади Луцького району. О 17:10 рятувальники ліквідували горіння.

За попередніми даними, до пожежі призвела необережність з вогнем 58-річної власниці. Уже ввечері жінка звернулася за медичною допомогою – з термічними опіками та отруєнням продуктами горіння її госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

У Луцькому районі жінка підпалила стерню – отримала опіки та отруєння (фото) 

У селі Велицьк на Ковельщині, ймовірно, через коротке замикання електромережі, горів житловий будинок. Пожежу приборкали рятувальники 21 ДПРП та працівники місцевої пожежної охорони села Сільце.

Виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт минулої доби пов’язані з деблокуванням внаслідок ДТП водія легковика, надання допомоги людині, яка намагалася вчинити суїцид, а також ліквідацією скупчення небезпечних комах – шершнів.

У Луцькому районі жінка підпалила стерню – отримала опіки та отруєння (фото) У Луцькому районі жінка підпалила стерню – отримала опіки та отруєння (фото) У Луцькому районі жінка підпалила стерню – отримала опіки та отруєння (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів