Поділитись:

5 причин купити iPhone 14 саме зараз

Понеділок, 04 вересня 2023, 10:42
5 причин купити iPhone 14 саме зараз

Айфон 15 вже на підході: у мережі тільки й розмов що про його технічні характеристики та нові фішки. Залишилося почекати зовсім трохи, щоб отримати змогу «затестити» новеньку модель. І хоча заплановані нововведення варті всіх очікувань, є щонайменше 5 причин не відкладати обновку до вересня, а вже зараз придбати «чотирнадцятку». Вона вийшла минулої осені, але досі залишається однією з найцікавіших пропозицій на ринку. Престижність та актуальність — заслуга потужного «заліза», привабливого дизайну та оновлюваного апаратного забезпечення.

Ціна

На старті продажів iPhone коштує дещо дорожче, ніж через пів року чи рік після запуску. Поступово вартість гаджета знижується, навіть якщо ажіотаж навколо нього не стихає. Оскільки зробити замовлення через офіційний сайт Apple в Україні наразі неможливо, у перші тижні після презентації доводиться грати за правилами «реселерів». З часом новинка з’являється у всіх популярних торгових мережах, а цінові рамки стабілізуються.

Завдяки акціям та сезонним розпродажам можна замовити телефон Айфон 14 тут https://www.moyo.ua/telecommunication/smart/iphone-14/ за вигідною ціною. Заощаджені кошти знадобляться на купівлю необхідних аксесуарів, адже Епл не належить до тих виробників, які додають до базової комплектації зарядний пристрій та захисний кейс.

Зовнішній вигляд

В Купертино не вважають за потрібне суттєво оновлювати дизайн смартфонів щороку. Тож очікувати революційних змін у 2023 році не варто. Найімовірніше, Айфон 15 буде майже близнюком свого попередника. З помітних відмінностей:

  1. тонші рамки навколо дисплея;

  2. функціональна «гривка» (Dynamic Island);

  3. інший матеріал «ребер».

Це не ті метаморфози, які можуть зробити мобільний пристрій невпізнаваним. Користувач, який не дуже цікавиться дизайнерськими ідеями Епл, навряд чи зможе відрізнити чотирнадцятий Айфон від п’ятнадцятого лише за оформленням корпусу.

Сумісність з аксесуарами від Айфонів попередніх поколінь

За чутками, п’ятнадцяте покоління Айфонів отримає новий роз’єм для підключення зарядки та периферійного оснащення. Тож раніше куплені навушники, клавіатури та інші дротові гаджети не можна буде під’єднувати без використання перехідника з Lightning на Type-C.

У чотирнадцятого Айфона — все ще фірмовий порт Apple, тому він сумісний з аксесуарами від попередніх моделей.

Кількість пам’яті

На практиці з’ясовується, що мало кому потрібен накопичувач аж на Терабайт. Тож відсутність такого варіанту серед базових Айфонів 14 — не проблема. На вибір доступно 3 версії:

  • для стандартних завдань — Айфон 128 Гб з магазину https://www.moyo.ua/telecommunication/smart/iphone-128gb/;

  • для фото у гарній якості та теки музичних композицій — 256 Гб;

  • для «важких» файлів, які відеоролики 4К, ігри та програми — 512 Гб.

Стабільний процесор

Більшості користувачів важливо, щоб процесор був стабільним та захищеним від перегрівання. А рекордна швидкодія — вже зовсім інша розмова. Вони турбують хіба що затятих геймерів. iPhone 14 використовує шестиядерний A15 Bionic з п’ятьма графічними ядрами. Це чип з Neural Engine та високою енергоефективністю. Його продуктивності достатньо, щоб працювати, спілкуватися, серфити в інтернеті та грати в популярні мобільні ігри без найменших гальмувань та лагів.

Чинник, який додає рішучості та мотивує купити Айфон 14 прямо зараз, — це його ліквідність. Телефон можна вигідно продати на вторинному ринку як через кілька місяців, так і через 2-3 роки після купівлі.

Надрукувати
мітки:
коментарів