Поділитись:

Волинським військовим передали особливий квадроцикл (фото)

Понеділок, 04 вересня 2023, 09:26
Волинським військовим передали особливий квадроцикл (фото)

Лісівники передали воїнам «князівської» бригади квадроцикл та аптечки, а також передали від закордонних колег радіостанції для 100-ї бригади ТрО.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу.

Квадроцикл із вмонтованими ношами для транспортування поранених, медичні аптечки для надання професійної допомоги військовими медиками, сумка, наповнена перевʼязувальними матеріалами та різними лікарськими засобами, де в переліку – бандажі для фіксації кінцівок у випадку поранення, – такими були першочергові потреби 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. 

«Саме це у вихідні лісівники-волонтери вже доставили на передову. Закупили всі матеріали за сприяння Благодійна організація «Благодійний Фонд ПОЛІСЬКИЙ ЛІСІВНИК». Крім того, передали позашляховик від колег із Латвії.
Ще одні латвійські партнери, які разом із лісівниками відвідали наших захисників на передовій, привезли в подарунок радіостанції для 100 Окремої Бригади Територіальної Оборони. «Те, що реально рятує життя», - оцінили бійці доставлену допомогу» – йдеться у повідомленні.

Волинським військовим передали особливий квадроцикл (фото)Волинським військовим передали особливий квадроцикл (фото)Волинським військовим передали особливий квадроцикл (фото)Волинським військовим передали особливий квадроцикл (фото)Волинським військовим передали особливий квадроцикл (фото)Волинським військовим передали особливий квадроцикл (фото)Волинським військовим передали особливий квадроцикл (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів