Поділитись:

Опублікували календар подій у Луцьку на 2017 рік

Вівторок, 28 лютого 2017, 11:15
Опублікували  календар подій у Луцьку на 2017 рік

З'явився календар подій, які відбуватимуться в Луцьку у 2017 році.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

В.о. начальника управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська анонсувала перелік мистецьких заходів, що відбудуться у Луцьку впродовж 2017 року.

На виконання доручення заступника міського голови Сергія Григоренка упарвлінням туризму та промоції міста було розроблено Календар туристичних цікавинок Луцька для організації дозвілля містян та залучення туристів.

Зі слів Теліпської, у 2017 році плануюється проведення близько 40-ка заходів культурно-мистецького спрямування. Серед них – традиційні для Луцька "Lutsk Food Fest", "Волинська княжна", Фестиваль національної кухні, "Бандерштат", родзинка нашого міста – арт шоу "Ніч у Луцькому замку" та багато інших.

Варто зазначити, що у жовтні цього року вперше у Луцьку відбудеться Міжнародний літературний фестиваль "Meridian Lutsk", а фестиваль українського духу "Бандерштат", який щороку збирає у Луцьку величезну кількість гостей з різних куточків України та зарубіжжя, проведуть у селі Рованці Луцького району. Також у цьому році відбудуться започатковані минулого – фестиваль історичної реконструкції "Князівський бенкет" та патріотичний фестиваль "Сталеві серця".

Опублікували  календар подій у Луцьку на 2017 рік

ЧИТАТИ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ СТВОРИЛИ ОНЛАЙН-КАЛЕНДАР ПОДІЙ

Ознайомитися із календарем культурно-мистецьких подій можна тут.

Надрукувати
мітки:
коментарів