Поділитись:

Територія Росії та Крим надзвичайно вразливі (відео)

Вівторок, 29 серпня 2023, 21:45
Територія Росії та Крим надзвичайно вразливі (відео)

В окупованому Криму прозвучали вибухи вранці 23 серпня поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут, тоді було знищено російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіусу дії С-400 «Тріумф». Також 24 серпня Підрозділи ГУР МО здійснили висадку в рамках спецоперації, усі завдання виконані. Ці ситуації вказують на те, що Крим стає доступною ціллю для України.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун розповів наскільки вразливий Крим і чи є змога у росіян закрити вразливості у своїй обороні. Віктор Ягун розповів, що у росіян немає можливості закривати вразливості і не лише у Криму.

«В них немає можливості закривати ці вразливості і це стосується не тільки Криму, але і всієї Росії. Вони сконцентрували основну масу, як військовослужбовців, так і каральних структур, на окупованих територіях України і таким чином Росія в них залишилась незахищеною. Це демонстрували наші союзники з російських підрозділів які воюють за Україну, які заходили на територію Бєлгородської і Курської областей. Вони не можуть перекрити кордон, навіть, з Україною. Це неоднократно продемонстрували наші партизани в Криму. Зараз це активно демонструють наші спецпризначенці. Тому я думаю, що проблема з якою зіткнувся Кримський півострів щодо його вірогідності найближчий час, що такі акції будуть повторюватися і збільшуватись. Це яскраво видно було, що відбувалось 24 числа», – каже він.

 Детальніше у відео:

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів