Поділитись:

У Луцьку відбудуться вибори «президента»: де проголосувати (відео)

Автор: Максим Косюр |
Вівторок, 29 серпня 2023, 09:44
У Луцьку відбудуться вибори «президента»: де проголосувати (відео)

Вчора, 28 серпня, «кандидат в президенти» та блогер Михайло Лебіга анонсував благодійні вибори на пост президента України. 

Про це медійник повідомив у своїх соціальних мережах. 

«Дорогі українці, я вирішив, що йду в президенти України. Ви трошечки й*бнулись? Це все один великий прикол, який вийшов за всі рамки та межі, ви зрозуміли. Я ніколи не піду ні в депутати, ні в президенти. Але це доводить, що ми живемо у вільній та демократичній країні. І якщо ви захочете когось обрати, ви його оберете. Цей прикол зайшов занадто далеко, тому я вирішив спрямувати його у правильне русло», – заявив Михайло Лебіга у своєму відео.

Він разом з фондом Повернись живим організовують вибори, які пройдуть третього вересня у декількох містах України. Голосуватимуть за допомогою грошей, а не класичних бюлетенів. Виборець приходить на дільницю та кидає 100 гривень за свого кандидата

@misha.lebiga

Звернення кандидата на пост президента України Михайла Лебіговича. Всіх Чекаю🇺🇦

♬ оригінальний звук - misha.lebiga

Також Михайло закликав приходити на дільниці у своїх містах, робити плакати, лозунги та агітацію, щоб віддати голос за Лебіговича. Це зможуть зробити жителі восьми міст: Києва, Дніпра, Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Хмельницького, Луцька та Тернополя. Інші фанати мемного кандидата можуть проголосувати онлайн – задонатити на монобанку.  

У Луцьку віддати свій голос можна за адресою: вулиця Івана Франка, 61 (Cafe de Vino), з 16:00 до 20:00. 

Нагадаємо: під час одного зі своїх стрімів Лебіга дивився й коментував передвиборчі дебати колишніх президентів України Ющенка і Януковича. Блогер жартував проте, як люди в сюжетах смішно мавпували прізвище Януковича. Тоді глядачі почали жартома закликати Лебігу піти в президенти, а пізніше писали про це під кожним його новим відео і дописом у соцмережах. Невдовзі користувачі TikTok почали створювати меми про те, що Лебігович може стати наступним президентом.

В якийсь момент мем вийшов з під контролю й історію про Лебіговича підхопили всі, в тому числі депутати. В TikTok почали викладати відео на підтримку Лебіговича, робити мерч та інші смішинки. Напевно під будь-яким відео сьогодні у TikTok можна знайти слова «за Лебіговича», цю історію всі розносять як тільки можуть.

Тут ви можете прочитати, хто такий Лебігович

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів