Поділитись:

У моторошній ДТП на Львівщині травмувалися волиняни (фото)

Понеділок, 28 серпня 2023, 12:29
У моторошній ДТП на Львівщині травмувалися волиняни (фото)

На автодорозі Луцьк – Львів у дорожньо-транспортній пригоді постраждали двоє волинян.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Львівської області.

ДТП сталася зранку у неділю, 27 серпня, близько 07:30, на автодорозі Львів – Луцьк у селі Собанівка Червоноградського району Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів Ford Focus, яким керував 51-річний мешканець Волинської області, та ВАЗ-2101 під керуванням 31-річного волинянина.

Внаслідок ДТП водій «жигулів» та його пасажир, 55-річний житель Волинської області, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом автопригоди слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

У моторошній ДТП на Львівщині травмувалися волиняни (фото)У моторошній ДТП на Львівщині травмувалися волиняни (фото)У моторошній ДТП на Львівщині травмувалися волиняни (фото)У моторошній ДТП на Львівщині травмувалися волиняни (фото)У моторошній ДТП на Львівщині травмувалися волиняни (фото)У моторошній ДТП на Львівщині травмувалися волиняни (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів