Поділитись:

У Луцьку – порив на магістральній тепловій мережі

Понеділок, 28 серпня 2023, 11:35
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Луцьку комунальники продовжують виконання робіт з ліквідації аварійних ситуацій на теплових мережах.

Про це повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

У понеділок, 28 серпня, на вул. Вороніхіна тривають роботи з ліквідації витоку на магістральній тепловій мережі котельні, у зв’язку з чим тимчасово припинили надання послуги з постачання гарячої води від ЦТП на вул. Вороніхіна, 10 та вул. Богомольця, 2.

Попередньо, працівники ремонтної бригади виконали заміну подавальної труби аварійної ділянки мережі, що дозволило відновити подачу гарячої води у п’ятницю, 25 серпня.

Проте через витік, який стався далі на мережі наступного дня, роботу ЦТП довелося припинити. Нині на об’єкті тривають роботи з пошуку та ліквідації витоку, після чого послугу відновлять. Разом з тим, тривають роботи із заміни зворотної труби аварійної ділянки мережі. На об’єкті працюють дві аварійно-відновлювальні бригади.

Поряд з тим, у п’ятницю, 25 серпня, комунальники виконали комплекс робіт, що дозволив на вихідні відновити подачу гарячої води від ЦТП на просп. Соборності, 19, 20а. Роботи із заміни аварійної ділянки магістральної теплової мережі діаметром 500 мм тривають, а на період виконання зварювальних робіт подача гарячої води від згаданих ЦТП знову буде тимчасово припинена, про що буде повідомлено додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів