Поділитись:

Нову пісню Тіни Кароль номінували на Греммі

Понеділок, 28 серпня 2023, 11:50
Нову пісню Тіни Кароль номінували на Греммі

Нову пісню Тіни Кароль, яку вона написала з композиторкою Дайан Уоррен, номінували на Греммі.

Українська співачка Тіна Кароль поділилася радісною новиною про свою пісню One Nation Under Love, яку вона випустила до Дня незалежності. Виявляється, її композицію, створену з Дайан Уоррен, номінували на престижну премію Греммі, – пише канал 24.

Тіна Кароль вважає, що цей трек обов'язково має потрапити до якоїсь номінації.

«Побачимо! Навіть наш симфонічний оркестр також поданий до Греммі. Буде видно, чи дадуть нам короткий шорт-лист чи довгий. Я не знаю. Це вже таке: «Ви мусите це зробити!», – висловилася Тіна.

Співачка зізналася, що ідея створити композицію One Nation Under Love з'явилася ще на початку повномасштабної війни. Артистка шукала людину, яка б допомогла їй це втілити в життя.

«Я довго ходила з ідеєю, що це не просто має бути пісня, це не просто композитор має бути, це не просто проєкт. Я зверталася до багатьох продюсерів, менеджерів», – зізналася Кароль.

Водночас коли артистка зустрілися з Дайан Уоррен, то між ними одразу «виникла хімія». Вони зрозуміли, що разом створять потужну композицію.

«Вона надзвичайна, вона реально підтримує Україну. Вона сказала, що має пісню для мене і що дуже рада, що саме я виконаю її», – зазначила співачка.

Хто така Дайан Уоррен, з якою працює Тіна Кароль

  • Це легендарна американська композиторка, яка має чимало престижних нагород, зокрема Греммі, Emmy Awards та «Золотий глобус».
  • У 2022 році вона навіть стала володаркою премії «Оскар» за видатні заслуги у кінематографі.
  • За час кар'єри Дайан стала авторкою хітів відомих артистів, зокрема Вітні Г'юстон, Леді Гаги, Scorpions, Селін Діон, Тіни Тернер та багатьох інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів