Поділитись:

У Луцьку на п'яних «Ромео та Джульєтту» за дебош біля ПортCity наклали штраф (відео 18+)

Понеділок, 28 серпня 2023, 10:32
У Луцьку на п'яних «Ромео та Джульєтту» за дебош біля ПортCity наклали штраф (відео 18+)

У Луцьку чоловік та жінка у стані алкогольного сп'яніння порушували громадський порядок на території ТРЦ ПортCity, тому охорона викликала поліцію.

Про це інформували місцеві телеграм-канали.

У поліції журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили, що інцидент стався вчора, 27 серпня. Охоронці центру викликали правоохоронців, адже п'яні чоловік та жінка порушували громадський порядок.

«Учора ввечері луцьким патрульним надійшло повідомлення від охоронців торгово-розважального центру, що на проспекті Соборності. Ті повідомили, що поблизу ТРЦ двоє громадян порушують громадський порядок. Коли інспектори прибули на місце, то справді виявили чоловіка та жінку, які поводилися агресивно та були в стані алкогольного сп’яніння. Останні також почали нецензурно виражалися в сторону працівників поліції. Тому, осіб патрульні затримали, застосувавши спецзасіб – кайданки», – повідомили у поліції.

На обох склали протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Також на чоловіка склали адмінматеріал за ч. 1 ст. 178 (поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП, а на жінку - за ст. ч. 3 ст. 178 (Поява у громадських місцях у п'яному вигляді, вчинена повторно протягом року) КУпАП.

Нагадаємо: на Київському майдані між двома чоловіками зав'язався справжній мордобій. В результаті в одного з них навіть розірвалася футболка. З відео можемо припустити, що чоловіки були нетверезі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024