Поділитись:

Ігор Гузь прозвітував про депутатську роботу за рік

Понеділок, 27 лютого 2017, 14:47
Ігор Гузь прозвітував про депутатську роботу за рік

Ігор Гузь прозвітував про депутатську роботу за рік

Народний депутат України Ігор Гузь прозвітував про роботу в окрузі № 19 (міста Володимир-Волинський та Нововолинськ, а також Володимир-Волинський, Іваничівський та Любомльський райони) та парламенті за 2016 рік.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата.

Ігор Гузь працює заступником голови комітету Верховної Ради у закордонних справах та є заступником члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи. За рік депутатської діяльності провів робочі зустрічі з Послами Німеччини, Австрії, Литви, Польщі, Словенії та Угорщини. У складі парламентської делегації працював у Латвії та Естонії.

У 2016-му Ігор Гузь залучив в округ майже 32 млн грн, зокрема громада округу за отримала майже 20 млн грн на соціально­ економічний розвиток регіону "Прибужжя", понад 5 млн грн державних коштів виділили на ремонт вулиці Ковельської у місті Володимир-­Волинський, ще понад 6 млн грн – на ремонт дороги у Любомлі.

Бюджетні кошти, залучені на розвиток регіону, розподілено згідно з проектно-кошторисною документацією. Проекти розроблялися сільськими головами, керівниками державних структур та організацій. Сім мільйонів з цієї субвенції спрямували на програму з встановлення дитячих та спортивних майданчиків (майже 70 сучасних ігрових платформ). Також ремонтували заклади медицини, освіти та культури, закупляли меблі, комп'ютерне обладнання, музичні інструменти. У значній кількості шкіл та дитсадках встановили нові енергозберігаючі вікна та облаштували санітарні кімнати.18 освітніх закладів округу отримали комп'ютерні класи, придбані в рамках програми Міністерства освіти і науки. Також освітлювалися вулиці сіл.

Упродовж року Ігор Гузь підготував та зареєстрував 31 законопроект, а також надіслав 879 депутатських запитів та звернень. Найбільш актуальні законопроекти, подані у 2016 році:

  • щодо продовження терміну транзитних перевезень для автомобілів;
  • щодо припинення дипломатичних відносин з Росією;
  • за посилення відповідальності через незаконний вилов риби;
  • про державну програму підтримки українців за кордоном;
  • за мораторій на зміну цільового призначення рекреа­ційних земель;
  • щодо реабілітації дітей жертв політичних репресій.

Відвідуваність пленарних засідань Верховної Ради України Ігорем Гузем, за даними письмової реєстрації, становила 100 %. Під час засідань Верховної Ради озвучено 70 депутатських запитів, що стосувалися проблематики жителів округу. З трибуни парламенту зафіксовано 37 виступів, а з місця – 35. Ігор Гузь провів 110 брифінгів у парламенті та 11 прес-конференцій для ЗМІ. Він був гостем 120-ти ефірів у програмах центральних та регіональних каналів.

Фонд Ігоря Гузя "Прибужжя" у рамках конкурсу "Крок назустріч" підтримав 11 найцікавіших мінігрантів активних громад. Також фонд спільно з місцевою владою відкрили туристичні родзинки "Я♥Любомль", Я♥Володимир-Волинський", "Я♥Іваничі". Фонд започаткував стипендії студентам вищих навчальних закладів регіону Прибужжя за кращі креативні роботи з розвитку своїх територій, а також підтримує низку інших цікавих проектів.

За результатами моніторингів авторитетних організацій, Ігоря Гузя визнано головним спікером серед волинських нардепів у парламенті (ОПОРА), першим у рейтингу депутатів-реформаторів (IMORE) та рейтингу нардепів з активного голосування серед парламентарів Волині за економічні закони. Також 3-й – у рейтингу 105-ти депутатів за показниками законодавчої роботи і активності в окрузі.

Ігор Гузь прозвітував про депутатську роботу за рік

Ігор Гузь прозвітував про депутатську роботу за рік

Ігор Гузь прозвітував про депутатську роботу за рік

Ігор Гузь прозвітував про депутатську роботу за рік

Ігор Гузь прозвітував про депутатську роботу за рік

Надрукувати
мітки:
коментарів