Поділитись:

Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)

Субота, 26 серпня 2023, 22:18
Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)

Надвечір суботи, 26 серпня, у Луцьку пройшла злива. Протягом дня було сонячно й спекотно, проте вже надвечір небо затягнули обважнілі хмари.

Близько 20:00 зірвався вітер. Небо, затягнуте темними хмарами, розрізали яскраві блискавки і було чути гуркіт грому. А невдовзі почався дощ.

Яким було місто після дощу – бачили журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент».

Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото)Калюжі, машини і світлофори: Луцьк після дощу (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів