Поділитись:

Пиво, ковбаса та солодощі: лучанка два дні поспіль обкрадала магазин «Сім-23»

Субота, 26 серпня 2023, 19:47
Пиво, ковбаса та солодощі: лучанка два дні поспіль обкрадала магазин «Сім-23»

Молода лучанка, яка поцупила телефон у чоловіка та кілька разів обкрадала магазин «Сім-23», отримала рік іспитового строку. Про дівчину відомо, що вона неодружена, ніде не працює та має другу групу інвалідності.

Як йдеться у матеріалах справи Луцького міськрайонного суду, 8 липня близько опівночі Катерина С. поблизу готелю Rest, що на вулиці Винниченка, вкрала у чоловіка телефон Vivo вартістю 3800 грн, – передає ІА «Волинські новини».

Вже 18 липня близько 18-ї години у магазині «Сім-23» на вулиці Лесі Українки дівчина поцупила зі стелажів пиво «Кроненбург 1664 Бланк», Garage Hard Lemon, кілька пляшок пива «Карлсберг», кілька кілець ковбаси, тістечко «Горішки», сирок «Фанні» та морозиво Big Ice. Загальна вартість вкрадених продуктів – 600,90 грн.

Наступного дня близько 14-ї години у тому ж магазині Катерина С. знову вкрала зі стелажів чотири баночки енергетика «Рево», знову кілька кілець ковбаси, морозиво, гірчицю та дві плитки шоколаду. Цим вона завдала збитків на 680,89 грн. 

У суді лучанка повністю визнала свою вину та зазначила, що збитки постраждалим компенсувала. Також жінка просила суворо її не карати.

Під час обрання покарання суд врахував ступінь тяжкості вчиненого злочину, зокрема, що крадіжку було скоєно під час воєнного стану, та дані про особу винної. Відтак їй присудили п’ять років позбавлення волі, але замінили покарання на рік іспитового строку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів